Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tervetuloa sivuilleni tutustumaan minuun ja työhöni!

 

 

Kun mietin kuka olen, olen ennenkaikkea äiti. Olen pian 2- vuotiaan tytön äiti ja takanani samanmittainen aika koti-äitinä. Pienokaiseni on jo nyt opettanut minulle enemmän kuin kukaan koskaan ja näyttänyt minulle tunteiden voiman. Hän on inspiroinut minua niin monella tavalla, joista yksi on valokuvaaminen. Ilman häntä en nyt kirjoittaisi tätä tekstiä yruttäjänä ja valokuvaajana.

 

Olen vaimo. Toivoton romantikko ja fiilistelijä. Kotihiiri, perhekeskeinen ihminen. 

 

Olen lastentarhanopettaja. Sellainen, jonka selässä voi ratsastaa ja sellainen, jonka syliin voi uuvahtaa. Olen aina puhunut lasten kanssa samaa kieltä, varsinkin niiden, joiden ääni on hiljaisempi. Minulle on tärkeää, että jokainen on yhtä arvokas ja hyvä juuri sellaisena kuin on, elämässä ja kameran edessä.

 

Olen valokuvaaja. Sellainen, jonka tyylin lähtökohtana ovat herkkyys ja aitous. Nautin kaikesta visuaalisesti kauniista, maanläheiset vaaleat sävyt, kauniit materiaalit ja herkkyys puhuttelevat minua. Käytän rekvisiittaa hyvin harkitusti, jotta aidolle ihmisyydelle jää enemmän tilaa. Kuvaustilanteen luonnollisuus ja mukavuus on jokaisen kuvauksen lähtökohta.

 

Olen rauhallinen, pitkäjänteinen, positiivinen, huumorintajuinen, tunteellinen, mukava. Äiti, vaimolastentarhanopettaja, valokuvaaja, ihminen.