Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Asiakasinfo

 

Tervetuloa kuvauksiin! Kuvausaikasi voit varata sähköpostilla, tekstiviestillä, yksityisviestillä facebook-sivuillani tai soittamalla.. Kun varaat ajan hyvissä ajoin, saamme sen parhaiten sopimaan kalenteriin. Suosittelen varaamaan ajan ainakin 1-2 kuukautta ennen kuvausta, mutta mahdollisuuksien mukaan pyrin järjestämään myös lyhyemmällä vaotusajalla tulevia kuvaustoiveita.

Ennen kuin varaat kuvauksen, tutustu kuvaajiin ja heidän portfolioihinsa, jotta löydät juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon. Varauduthan kuvaukseen miettimällä etukäteen toiveitasi miljöön, vaatetuksen, kuvapaketin ja kuvien suhteen. Teen kuvauksia miljöössä, asiakkaiden kotona sekä omalla kotistudiollani ja kaikissa näissä on omat hyvät puolensa, joista kerron mielelläni lisää. Minulla on jonkin verran lainattavia kuvausvaatteita lapsi-, newborn- ja odotuskuvauksiin. Keskustelen mielelläni kanssanne vaatevalinnoista, sillä myös niillä on suuri merkitys tunnelman luomisessa.

Jotta saamme parhaan mahdollisen kuvausrauhan, on toivottavaa, että kuvauksiin saapuvat vain niihin osallistuvat henkilöt. Lapsikuvauksiin vanhemmat ovat toki tervetulleita. Ilmoitathan etukäteen millaisella kokoonpanolla saavutte lapsi- ja perhekuvauksiin. Voit maksaa kuvauksen joko käteisellä ennen kuvausta tai laskulla kuvien luovutuksen yhteydessä. Kuvauksen yhteydessä sovimme kirjallisesti siitä, saako teidän kuvianne julkaista Iltamatildaphoton facebookissa, Instagramissa tai nettisivuilla. 

Toteutan kesän miljöökuvauksissa kuvapaketit valmiina monipuolisina kokonaisuuksina, joihin sisältyy sekä värillisiä että mustavalkoisia kuvia. Sinun ei tarvitse valita suosikkejasi kuvien joukosta, vaan saat koko kokonaisuuden, jolloin kuvia on helppo hyödyntää esim erilaisissa kollaaseissa. Talvella kuvaus painottuu studioon, jolloin noudatan studiohinnastoa ja saat valita kuvat esikatselugalleriasta. Luovutan kuvat latauslinkin kauutta digitaalisina tiedostoina. Haluan, että kuvat ovat sinulle mieluisia, kaikenlaiset toiveet ja palautteet otan avosylin vastaan, jotta muistoista tulee juuri sinun näköisiäsi.